Διαμονή2019-07-03T16:08:50+03:00

ACCOMMODATION

ΔΙΑΜΟΝΗ

Η L&S Apartments είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που σκοπό έχει να προσφέρει εξαιρετικής αισθητικής διαμερίσματα σε όμορφους προορισμούς της Ελλάδας.

Με σεβασμό στους ανθρώπους που θέλουν να περάσουν ήρεμες και ξέγνοιαστες διακοπές, προσπαθούμε τα διαμερίσματα μας να τηρούν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες τους.

Θέλουμε οι επισκέπτες να μείνουν με τις ομορφότερες αναμνήσεις των διακοπών τους και γι’ αυτό προσπαθούμε να προσεγγίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες τους, τόσο πριν από την άφιξη τους, όσο και κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Σε κάθε περίπτωση δίνουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες αναφορικά με την περιοχή, τα αξιοθέατα, τους κοντινούς προορισμούς που αξίζει να επισκεφτούν ή τα καλύτερα μέρη για φαγητό και ποτό. Η σχέση που δημιουργούμε με τους επισκέπτες μας είναι φιλική και άμεση. 

Συναινώ στην επεξεργασία (συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση, καταγραφή, διάρθρωση, προσαρμογή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, αποθήκευση, επεξεργασία, διατήρηση, συσχέτιση ή συνδυασμός, συμπλήρωση, αλλαγή, διόρθωση, διαγραφή) των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 679/2016/ΕΕ, τα οποία σας παραχωρώ ανωτέρω προς επεξεργασία και χρήση στην έκταση και για το σκοπό που αναφέρω με το αίτημά μου και με στόχο την εξυπηρέτησή μου. Επίσης, έχω λάβει γνώση ότι οι πληροφορίες μου και τα προσωπικά δεδομένα μου που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για το σκοπό της μεταξύ μας επικοινωνίας και συναινώ ανεπιφύλακτα να τηρείται αρχείο της αλληλογραφίας μας και των προσωπικών δεδομένων μου στην εταιρεία σας έχοντας λάβει γνώση της Πολιτικής Απορρήτου της εταιρείας σας.